Beste gasten, reserveringen worden momenteel nog met culinaire passie aangenomen!
In de maand mei en tot en met 16 juni is het niet mogelijk om een workshop te boeken. Dit i.v.m. de verhuizing naar de nieuwe locatie.

Dank voor uw begrip!

                                                                                               

Het nieuwe adres
Village Départ
Vlagheide 8A
5482NM Eerde
(Schijndel/Meierijstad)

Maak hier uw reservering

U kunt in onderstaande tabel zien welke data beschikbaar zijn. Is het vakje groen, dan kunt u deze datum in het contactformulier invullen.

Na controle zal bij bevestiging deze datum voor u vastgelegd  worden. Dit kan soms een aantal dagen duren. 

 


PROGRAMMA’S

Zie ons uitgebreide info programma’s & prijzen in menubalk bij Aanbod Culinairro.

 

Kookgilde (aanmelding via mail of telefoon)

10 maal per jaar een avondvullend programma met een vaste groep deelnemers. U kunt zich aanmelden voor een kookgilde via ons mailadres info@culinairro.nl of telefonisch 06 245 112 00

 

Thema-avonden/proeverijen (alleen te boeken via mail)

regelmatig per jaar word er een workshop in een thema georganiseerd bv. streekproducten, asperges, italiaans, makkelijk en snel koken etc. dit zal via onze website, social media en flyers aangekondigd worden.

 

Lunch workshop

Een leuke workshop waarbij u een heerlijk lunch zal bereiden met daarbij uiteraard thee, koffie of verse jus d’orange geserveerd.  Mogelijk van 10.00 tot 13.00 of van 11.00 tot 14.00 uur.  

 BELANGRIJK : indien de datum dat u wil reserveren rood is gekleurd wil niet zeggen dat u niet terecht kunt voor de lunch. Graag even bij een rood vakje telefonisch contact opnemen met Culinairro.