REVIEWS

Uw Recensie

Wij zijn benieuwd naar uw mening over Culinairro Kookstudio.

Geslaagd Teamuitje!

Op 3 december 2019 heeft een enthousiaste groep collega’s een combinatie van 2 workshops gevolgd bij Kookstudio Culinairro. Gestart met een workshop door Tellestory met als thema; filmen met een mobieltje. Daarna een workshop bij Robbert van Culinairro, waarbij alles vastgelegd met de eigen mobiele telefoon. Met als afsluiting een heerlijk diner…..en een blijvende herinnering door hen zelf gemaakt. Montage hiervan door Tellestory


Dianne Rijkers: Bedankt voor de gezellige en heerlijke avond afgelopen zaterdag 6 oktober 2018. Wij vonden het erg geslaagd. Leuk om nieuwe dingen te leren maken en met een “vreemde” groep mensen dat te mogen doen. 
Wij houden ons zeker aanbevolen voor de volgende thema avond!

 

Albert Dominicus: Op 6 juli hebben we als bedrijfsuitje met ons Team gekookt bij en met Robbert met een groep van 12 mensen. Iedereen heeft enorm genoten van het eten maar vooral het koken. Ik zelf was al 2 keer eerder geweest; 1 keer met het GOC Veghel en 1 keer met onze eigen kookclub.
De gehele verzorging van Robbert was top. Een kookstudio om trots op te zijn.

 

Dinie van der Pol: Onze jaarlijkse Bie-vrouwendag was meer dan geslaagd door de gezellige kook workshop met heerlijke gerechten! We hebben onszelf overtroffen! Het uitzonderlijke mooie weer zorgden ervoor dat we heerlijke buiten konden eten. Prachtige locatie!
Robbert bedankt voor deze gezellige, zonnige, culinaire middag!
Het was TOP!


Tineke Gloudemans: Voor moederdag kreeg ik de workshop (thema-avond) Asperges kado. Afgelopen vrijdag 11 mei was het zover en ben ik eerst mee geweest naar de Asperge-teler familie van Erp waar de asperges vers werden gestoken. Daarna zijn we naar de kookstudio gegaan en hebben we de heerlijkste gerechten gemaakt met deze asperges. Het was een hele fijne en vooral gezellige avond! Bedankt voor deze super ervaring. 


Jasper van Doorn: Gister een topavond gehad met 12 man bij Culinairro! Robert legt alles relaxed uit en had genoeg geduld voor ons als amateur koks! Top locatie om te koken, eten en genieten.. Aanrader! 31-5-2018

 

Jose Castermans; (18-01-2019) Met 11 collega’s een 5 gangendiner op tafel zetten. Een hele uitdaging! Zeker voor mij omdat ik helemaal geen keukenprinses ben. Ik zag er een beetje tegenop, maar dat was helemaal niet nodig. De kookervaring onder leiding van Robert heeft mijn verwachtingen overtroffen. De ontvangst is hartelijk, hij weet een ingewikkeld menu overzichtelijk op te delen en het eten was heerlijk. De kookstudio is ruim en overzichtelijk en met hulp van een collega verdween alle afwas als sneeuw voor de zon. De droge humor van Robert is een aanrader.

 

Anja v.d. Veerdonk-Koolen: (25 aug 2018) Robbert bedankt voor de goede zorgen. We hebben met de familie heerlijk gegeten, en wat een mooie locatie. Daar mag je trots op zijn. Tot de volgende keer x

 

 


Bezoek Burgemeester Meierijstad

Foto: Pleuni van der Pas

Burgemeester van Rooij bracht een bezoek aan Eerde. Culinairro mocht de burgemeester samen met een mooi gezelschap culinair ontvangen. Het was een eer om hem te mogen begroeten in onze kookstudio. 


Een van onze prijswinaars Margery Schapendonk: Bedankt voor de gezellige en leerzame kookworkshop! Het was gezellig leerzaam en laagdrempelig, goede sfeer.

Joni Biemans: Gisteren heerlijk gekookt met 8 personen en daarna super lekker gegeten!!
En wat een prachtige locatie!
De gastheer / kok Robbert is gezellig, legt t goed uit en professioneel! Zeker voor herhaling vatbaar!

04-04-2018

Anja Koolen: Robbert onze complimenten wat een heerlijke middag/avond hebben we gehad. Heerlijke recepten hebben we gemaakt in een prachtige keuken en wat een toplocatie. Echt super gedaan ?

 


Arjan van Esch : Super locatie, alsof je midden in de natuur zit, dit is echt uniek!
Alles tip top verzorgd. Heerlijke gerechten gemaakt en de Brabantse gezelligheid van de Koks Robbert en Tom maken het compleet. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk culinaire en gezellige avond!. Bedankt Robbert en Tom voor de culinaire ervaring het was echt de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.

Gerdi KetelaarsEen unieke ervaring, gezellig, leerzaam en lekker!
Fijn dat wij hierbij aanwezig mochten zijn!
Bedankt Tom en Robbert. 

Elles Ploegmakers : Het is een prachtige lokatie, gezellige sfeer waarbij je echt op culinaire wijze verrast wordt met de meest heerlijke gerechten! Dankjewel aan de koks Robbert en Tom. Het was super.

Jan en Neeltje de Wildt : Het was niet alleen gezellig maar ook nog bijzonder lekker en leerzaam wij hebben genoten van deze avond Robbert en Tom het was super nogmaals bedankt van Jan en Neeltje. 

Eric van Houtum : Zeer gezellige en leerzame avond gehad!!! Voor herhaling vatbaar! Het vlees was om te smullen ? Bedankt! ?

 

Workshop 26 juli 2017

Ad en Petra v.d. Meerakker : Geweldige avond gehad.  Heerlijk gegeten en een Top locatie.
Bedankt Robbert.

Ingrid Engelhart en Henry Smit: Met een geweldig gezelschap een heerlijk diner genuttigd! Prachtige ambiance!

Menu aanschuiven 2 september 2017

Kookworkshop 18 november 2017

We mochten een leuk filmpje ontvangen van de groep die op zaterdag 18 nov. een kookworkshop gevolgd hebben bij Culinairro. Een geslaagde avond.

 

Lunch Workshop

Ria Gloudemans: Wij hebben geweldig genoten van de workshop lunch maken en lekker gesmuld.  Robbert legt het allemaal goed uit wat je moet doen en heeft alles goed voorbereid!