Het aanbod van Culinairro is zeer divers en van alle markten thuis. Op een creatieve manier met eten bezig zijn blijft een grote uitdaging. Gebruik maken van streekproducten en bijzondere recepten worden gebruikt als leidraad om de gasten de lekkerste gerechten voor te schotelen.

Culinairro Kookstudio

VERHUISD

Beste gasten,

 

Culinairro is verhuisd en samengegaan met Village Départ.

Op onze nieuwe locatie kunnen wij workshops geven tot maximaal 10 personen (BBQ tot maximaal 20 personen). Bel ons gerust voor de mogelijkheden!

WORKSHOPS (GROEPSUITJE)

Een hele leuke manier om met een groep een avond of middag gezellig door te brengen op een actieve maar tevens ontspannen manier.  De gerechten worden door Culinairro vastgesteld waarbij men wensen aan kan geven zoals de keuze voor vis, vlees of vegetarisch.  Verder zal het een verrassing zijn wat de mensen gaan bereiden. De gasten koken in groepjes van 2 of 3 per gerecht, serveren de gerechten ook zelf uit. We begeleiden ze, leggen het recept uit: hoe te snijden, bakken en braden. Demonstreren het ! En laten de gasten zelf koken. Dit resulteert in een mooie avond van 2 uur voorbereidingen en 3 uurtjes gezellig en heerlijk dineren. Dit uiteraard onder het genot van een goed glas wijn, bier of fris. Wij hanteren een all-in prijs zodat de gasten vooraf weten waar ze aan toe zijn. Deze workshops zijn heel goed toepasbaar als Clubdag, Vriendendag, Familie-uitje, vrijgezellendag, enz.

 Kosten per persoon:  

8 tot en met 10 € 75,00 per persoon

7 personen € 80,-- per persoon

6 personen  € 85,-- per persoon

5 personen € 90,-- per persoon

Aanschuivenmin. 6 personen

Een avond waarbij u culinair in de watten word gelegd door onze kok Robbert, bestaande uit een 3, 4 of 5 gangen-menu met bijpassende drankjes (inclusief). Heerlijk aanschuiven aan tafel waarbij u kunt genieten van een verrassingsmenu of de keuze kunt maken uit 3 verschillende menu’s voorgesteld door onze kok.

 

Na reservering ontvangt u van ons een mail met 3 voorstellen van menu’s van onze kok of u kunt kiezen voor een verrassingsmenu.

 

Kosten per 3 – 4 – 5 gangen :

5 : amuse – voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert   € 65,00 p.p.
Drank op nacalculatie 

4 : voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert. €55,00 p.p.  
Drank op nacalculatie 

3 : voorgerecht – hoofdgerecht – dessert  € 45,00 p.p.

Drank op nacalculatie 

FRANS KOKEN

THEMA-AVOND FRANS

Frans koken is verfijnd….men kan een culinaire ontdekkingsreis starten bij onze kookstudio waarbij u verrast zult worden. Een heerlijk menu waar u zult leren waarom deze keuken zo bijzonder is.  

Vraag naar de mogelijkheden!

ITALIAANS

THEMA-AVOND ITALIAANS/SPAANSE 

Italie, het land van de pure ingrediënten waarbij men een uitstapje maakt naar de originele Italiaanse keuken. Op avontuur met Kookstudio Culinairro naar de kenmerkende mediterrane smaken.

Vraag naar de mogelijkheden!

OOSTERS

THEMA-AVOND OOSTERS

De Oosterse keuken ontdekken is een culinaire kennismaking met een heerlijke manier van koken. Betoverende smaken waarbij kruiden en methoden ver afwijken van andere wijzes van bereiding. Laat u betoveren door de heerlijke smaken en laat u vooral verrassen.

Vraag naar de mogelijkheden!

BBQ

THEMA-AVOND BBQ

BBQ, een pure en ambachtelijke manier van buitenkoken waarbij men niet alleen vlees kan grillen/bakken, maar ook andere producten heel mooi te combineren zijn op het vuur. Een fijne sfeer, gezellig en lekker, waarbij men samen geniet van een vuurtje in de buitenlucht. 

Vraag naar de mogelijkheden!

ASPERGE

THEMA-AVOND ASPERGES

Een bijzondere workshop en alleen mogelijk in de maanden half april t/m half juni. We gaan naar de boer en de asperges zullen, indien gewenst, door uzelf gestoken worden. Daarna zullen de asperges verwerkt worden in heerlijke gerechten. Complete workshop “Van het land tot op het bord!”

Vraag naar de mogelijkheden!