Het aanbod van Culinairro is zeer divers en van alle markten thuis. Op een creatieve manier met eten bezig zijn blijft een grote uitdaging. Gebruik maken van streekproducten en bijzondere recepten worden gebruikt als leidraad om de gasten de lekkerste gerechten voor te schotelen.

Programma’s bij Culinairro Kookstudio

KOOKCLUB

Een Kookclub houdt in dat we één keer per maand met een vaste groep mensen koken. De groep wordt in kleinere groepjes verdeeld die ieder een gang voorbereiden. Dit zijn 5 gangen in totaal, maar als de groep groot is kan er een 6e gang bij komen. Dat is dan iets voor bij de koffie (denk aan bonbons maken). Receptuur Culinairro zal per sessie bekend gemaakt worden.

De mogelijkheden mbt het aantal keren per jaar en op welke dag zijn bespreekbaar.

 

De Kookclubs zijn bedoeld om samen bezig te zijn om allerlei culinaire gerechten te leren maken, lekker te tafelen met de groep en natuurlijk staat gezelligheid voorop! 
Heb je interesse om je hierbij aan te sluiten dan is dat mogelijk.

Culinairro wil graag starten met nog een aantal nieuwe clubs: avonden voor mensen die maandelijks komen koken en natuurlijk gezellig samen tafelen. Dit kunnen samengestelde groepen zijn, dus ook leuk om andere mensen te leren kennen. Het niveau wordt afgestemd op de wens van de deelnemers.

De kosten : € 60,00 per persoon.

WORKSHOPS (GROEPSUITJE)

Een hele leuke manier om met een groep een avond of middag gezellig door te brengen op een actieve maar tevens ontspannen manier.  De gerechten worden door Culinairro vastgesteld waarbij men wensen aan kan geven zoals de keuze voor vis, vlees of vegetarisch.  Verder zal het een verrassing zijn wat de mensen gaan bereiden. De gasten koken in groepjes van 2 of 3 per gerecht, serveren de gerechten ook zelf uit. We begeleiden ze, leggen het recept uit: hoe te snijden, bakken en braden. Demonstreren het ! En laten de gasten zelf koken. Dit resulteert in een mooie avond van 2 uur voorbereidingen en 3 uurtjes gezellig en heerlijk dineren. Dit uiteraard onder het genot van een goed glas wijn, bier of fris. Wij hanteren een all-in prijs zodat de gasten vooraf weten waar ze aan toe zijn. Deze workshops zijn heel goed toepasbaar als Clubdag, Vriendendag, Familie-uitje, vrijgezellendag, enz.

 Kosten per persoon:  

13 personen of meer € 65,-- per persoon

8 tot en met 12 € 70,00 per persoon

7 personen € 75,-- per persoon

6 personen  € 80,-- per persoon

5 personen € 85,-- per persoon

Aanschuivenmin. 6 personen

Een avond waarbij u culinair in de watten word gelegd door onze kok Robbert, bestaande uit een 3, 4 of 5 gangen-menu met bijpassende drankjes (inclusief). Heerlijk aanschuiven aan tafel waarbij u kunt genieten van een verrassingsmenu of de keuze kunt maken uit 3 verschillende menu’s voorgesteld door onze kok.

 

Na reservering ontvangt u van ons een mail met 3 voorstellen van menu’s van onze kok of u kunt kiezen voor een verrassingsmenu.

 

Kosten per 3 – 4 – 5 gangen :

5 : amuse – voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – Dessert   € 65,00 p.p. 

4 : voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – Dessert. €55,00 p.p.  

3 : voorgerecht – hoofdgerecht – Dessert  € 45,00 p.p.

Lunchworkshop

U kunt deelnemen aan een workshop met minimaal 8 personen waarbij er een heerlijke lunch gemaakt zal worden.

Kosten : € 40,00 per persoon 

(all in € 45,00  inclusief drank)

De lunch bestaat uit 4 gerechtjes waarbij u een keuze kunt maken uit 3 verschillende lunchvoorstellen van Culinairro.

Teambuilding 

Wilt u werken aan uw team? Denkt u aan een samenzijn met een uw collega’s, teamleden sportclub, uw klanten in welke samenstelling dan ook. Wij  staan  open voor een leuke middag/avond waarbij uw wensen centraal staan en wij samen tot een mooi culinair eindresultaat komen in harmonie. De invulling van deze dag zal altijd in overleg verlopen.

Kosten : Op aanvraag

 

Waardebon

Wilt u iemand origineel verrassen en een bijzonder kado geven?

Dat is mogelijk door een waardebon te bestellen via info@culinairro.nl of bel en vraag naar de mogelijkheden. tel. 06 245 11 200

 

Special workshops THEMA’S

We hebben ook voor u de keuze om de workshop te volgen met een bepaald thema.  U komt met minimaal 10 personen bij onze kookstudio waarbij onze koks u een mooi programma zal voorschotelen in een bepaald thema.  Bij reserveren kunt u de keuze aangeven welke special workshop u wilt boeken.

U kunt kiezen uit de volgende specials waarbij ook combinaties mogelijk zijn: 

VEGETARISCH

THEMA-AVOND VEGETARISCH

Ontdek hoe bijzonder een vegetarische workhop kan zijn. Met alle smaken die horen bij de groene keuken, hip & Healthy food. Dat is pure kracht waarbij op andere wijze gekookt word in onze kookstudio.

Vegetarisch koken

kosten per persoon: (geheel verzorgde avond inclusief drank)

vanaf 7 t/m 15 personen 62,00  per persoon  

vanaf 16 personen € 57,00 per persoon 

FRANS KOKEN

THEMA-AVOND FRANS

Frans koken is verfijnd….men kan een culinaire ontdekkingsreis starten bij onze kookstudio waarbij u verrast zult worden. Een heerlijk menu waar u zult leren waarom deze keuken zo bijzonder is.  

vanaf 10 tot 15 personen €  67,00   

Vanaf 16 personen € 62,00 

ITALIAANS

THEMA-AVOND ITALIAANS/SPAANSE 

Italie, het land van de pure ingrediënten waarbij men een uitstapje maakt naar de originele Italiaanse keuken. Op avontuur met Kookstudio Culinairro naar de kenmerkende mediterrane smaken.

vanaf 10 tot 15 personen €  67,00 p.p.

Vanaf 16 personen € 62,00 p.p.  

OOSTERS

THEMA-AVOND OOSTERS

De Oosterse keuken ontdekken is een culinaire kennismaking met een heerlijke manier van koken. Betoverende smaken waarbij kruiden en methoden ver afwijken van andere wijzes van bereiding. Laat u betoveren door de heerlijke smaken en laat u vooral verrassen.

vanaf 10 tot 15 personen €  67,00   

Vanaf 16 personen € 62,00

BBQ

THEMA-AVOND BBQ

BBQ, een pure en ambachtelijke manier van buitenkoken waarbij men niet alleen vlees kan grillen/bakken, maar ook andere producten heel mooi te combineren zijn op het vuur. Een fijne sfeer, gezellig en lekker, waarbij men samen geniet van een vuurtje in de buitenlucht. 

vanaf 10 tot 15 personen €  67,00   

Vanaf 16 personen € 62,00

ASPERGE

THEMA-AVOND ASPERGES

Een bijzondere workshop en alleen mogelijk in de maanden half april t/m half juni. We gaan naar de boer en de asperges zullen, indien gewenst, door uzelf gestoken worden. Daarna zullen de asperges verwerkt worden in heerlijke gerechten. Complete workshop “Van het land tot op het bord!”

vanaf 10 tot 15 personen €  67,00   

Vanaf 16 personen € 62,00