Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd
 
- In behandeling
captcha

CHECK AUB DEZE LIJST INDIEN U WILT RESERVEREN.  

U kunt alleen een reservering maken indien u aan bovenstaande regels kunt voldoen. In verband met de gezondheid van onze koks en gasten hanteren wij de regels van het RIVM en hebben wij de nodige maatregelen getroffen.


PROGRAMMA’S

Zie ons uitgebreide info programma’s & prijzen in menubalk bij Aanbod Culinairro.

 

Kookgilde (aanmelding via mail of telefoon)

10 maal per jaar een avondvullend programma met een vaste groep deelnemers. U kunt zich aanmelden voor een kookgilde via ons mailadres info@culinairro.nl of telefonisch 06 245 112 00

Basis Kookles (aanmelding via mail of telefoon)

6 maal per jaar een avondvullend programma met een vaste groep deelnemers waarbij men kennis maakt met de ‘gewone pot’ en men aan de slag gaat met de basisbeginselen van koken. U leert hoe u een gezonde en lekkere maaltijd op eenvoudige wijze op tafel kunt zetten.

Thema-avonden/proeverijen (alleen te boeken via mail)

regelmatig per jaar word er een workshop in een thema georganiseerd bv. streekproducten, asperges, italiaans, makkelijk en snel koken etc. dit zal via onze website, social media en flyers aangekondigd worden.

Lunch workshop

Een leuke workshop waarbij u een heerlijk lunch zal bereiden met daarbij uiteraard thee, koffie of verse jus d’orange geserveerd.  Mogelijk van 10.00 tot 13.00 of van 11.00 tot 14.00 uur.   BELANGRIJK : indien de datum dat u wil reserveren rood is gekleurd wil niet zeggen dat u niet terecht kunt voor de lunch. Graag even bij een rood vakje telefonisch contact opnemen met Culinairro.

Aanschuiven – min. 6 personen.

Een avond waarbij u culinair in de watten gelegd zal worden door onze kok Robbert en Tom, bestaande uit 5 gangen en inclusief uw drankjes.

Teambuilding  

Ook staan wij open voor een leuke middag/avond waarbij wij samen tot een mooi culinair eindresultaat komen in harmonie.

Workshop/Groepsuitje

Denkende aan verenigingen, babyshowers, vrijgezellenfeesten, clubavonden en familie avonden.

Kinderfeestje – min. 8 kinderen

Het gezelligste kookfeestje!!!!  Nu speciaal voor de kids; een leuke verrassende middag met een taartje/koekje, drankjes, kwis en natuurlijk samen een heerlijke maaltijd bereiden.